Rett 1: Gratinert kreps med urtesmør. (etter Bent Stiansen)
- Stekes i ovnen under grill på 260 grader i 5 min.
- Smakte utrolig godt.
Rett 2: Kreps med tomat, basillikum og lime. (etter Trond Moi)
- Stek den delte krepsen i pannen med smør og hvitløk med kjøttsiden ned.
- Ha på finhakkede klasetomat, basillikum og saften av en lime.
Rett 3: Sjøkreps suppe. (etter eget hode)
- Fres skallet fra krepsene i de to andre rettene i en stor panne sammen med hakket sjalottløk og hvitløk.
- Bland inn en ss tomatpurre
- Hell på hvitvin, eplesider og fiskekraft,- kok ned.
- Knus skalla godt, ha på litt gurkemeie for fargens skyld
- Sil suppen, rør inn litt smør, smak til med salt og pepper
- Ha i noe finhakkede tomater og urter
- Serveres med melkeskum.
- Smakte utrolig godt dette også
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar